radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WAKE PRO 230

STABILITEIT EN MUZIEK VOOR WATERSPORT ZOALS DE BESTE

Kleuren
  •  

De WAKE PRO biedt de meest stabiele rit in de sector. Met extra ruimte voor spullen, makkelijk opstappen en een Bluetooth audiosysteem van maar liefst 100 watt zijn deze modellen niet voor watjes.
Vanaf

17.499 €
Vraag een offerte aan
motor

Rotax 1630 ACE met turbocompressor

inhoud brandstoftank

70 l

aantal personen

3

WATERSPORT VOOR IEDEREEN

WAKE-PAKKET

Genieten van watersport vanaf je Sea-Doo was nog nooit zo eenvoudig dankzij drie exclusieve kenmerken waaronder de inschuifbare LinQ skipaal, Skimodus en wakeboardrek.

ALTIJD STARTEN ZOALS EEN PRO

SKI-MODUS

Met deze exclusieve functie kunnen bestuurders voorgeprogrammeerde acceleratie- en snelheidsprofielen selecteren voor herhaaldelijke, nauwkeurige lancering voor waterskiën en wakeboarden, met nog 2 andere rijmodi (Sport en ECO).

WOONKAMER AAN BOORD

GROOT ZWEMPLATFORM

De eerste waterscooter om te chillen op het water, met het grootste zwemplatform in de klasse. Vlak, stabiel en comfortabel; kortom, ideaal voor opstappen, loungen en je voor te bereiden op treksport. Creëer nog meer ruimte door het achterzadel te verwijderen.

MUZIEK AAN BOORD

BLUETOOTH AUDIOSYSTEEM

Het eerste volledig geïntegreerde waterproof audiosysteem in deze klasse veraangenaamt het varen, waar u ook gaat. Met 100 Watt totaal systeemvermogen, volledig waterproof, Bluetooth connectiviteit, en externe playbackbediening om ervoor te zorgen dat u te allen tijde de perfecte soundtrack aan dek hebt.

HOUD HEM DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Een waterdicht bergvak met geïntegreerde USB poort*. Apparaten zoals uw GSM of actiecamera zijn daarmee te allen tijde opgeladen en gebruiksklaar - veilig opgeborgen in een stootabsorberend, waterdicht bergvak.

*alleen standaard op Limited modellen

NEEM EEN DUIK OF GENIET VAN DE ZON

OPSTAPLADDER

Vergemakkelijkt het opstappen na een duik in het water. Voorzien van een inklapbare opstap.

REVOLUTIONAIRE STABILITEIT

ST³ ROMP

Of u nu met hoge snelheid woelig zeewater bedwingt, ligt te chillen in een baai of simpelweg van langszij opstapt, de bredere romp biedt de beste stabiliteit in deze klasse dankzij een laag zwaartepunt en een verbeterd rompontwerp.

INGENIEUZE BERGRUIMTE 

DIRECT TOEGANKELIJKE BERGRUIMTE VOOR 

Al uw spullen onder handbereik. De eerste bergruimte voor met directe toegang in deze klasse; wordt geopend door simpelweg het stuur omhoog te trekken. Je hoeft er niet voor op te staan. Het is de slimste waterbestendige bergruimte die we ooit in een waterscooter hebben toegepast, en die alle ruimte biedt voor uw volgende avontuur.

MEER VERMOGEN OP HET WATER

ROTAX 1630 ACE MOTOR MET TURBOCOMPRESSOR

Hoog vermogen waar je blij van wordt met verslavende acceleratie van de ROTAX 1630 ACE motor met turbocompressor met een indrukwekkend koppel en zuinig verbruik.

INTELLIGENT BRAKE AND REVERSE (iBR)

Erkend door de Amerikaanse Coast Guard voor het verbeteren van de veiligheid van de watersport. Met de derde generatie van het iBR-systeem kun je nu sneller stoppen. Met beide handen op het stuur kunnen bestuurders vooruit, neutraal en achteruit inschakelen voor stabiel, probleemloos manoeuvreren bij lage snelheden.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

353,5 cm

LENGTE

353,5 cm

B

BREEDTE

122,4 cm

BREEDTE

122,4 cm

L LENGTE : 353,5 cm
B BREEDTE : 122,4 cm
motor

Rotax 1630 ACE met turbocompressor

inhoud brandstoftank

70 l

aantal personen

3

Kleur MALIBU BLUE AND NEON YELLOW

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

Wake-Pro-Hero