radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WAKE 170

VOOR MAXIMAAL PLEZIER OP HET WATER

Kleuren
  •  

Grijp je wakeboard, skateboard, surfplank of wat je maar wilt meenemen op het water. Je zal nooit nog een andere waterscooter voor watersport willen.
Vanaf

14.399 €
Vraag een offerte aan
motor

Rotax 1630 HO ACE

inhoud brandstoftank

60 l

aantal personen

3

MUZIEK AAN BOORD

BLUETOOTH AUDIOSYSTEEM

Rijd volgens je eigen tempo met het premium audiosysteem* van 100 watt van BRP. Gewoon swipen en je krijgt de vibe die je wil met het eerste door de fabrikant geïnstalleerde, echt waterdichte en volledig geïntegreerde Bluetooth‡ audiosysteem in de sector. Gebruik de afstandsbediening op de luidspreker links om snel en eenvoudig andere nummers te kiezen of het volume te regelen.

* Standaard bij de WAKE PRO en accessoire bij de WAKE 170

RUIMTE AAN BOORD

GROOT ZWEMPLATFORM

Het zwemplatform is nu vlakker, stabieler en comfortabeler, en is perfect voor opstappen, relaxen en voorbereiding voor watersporten. Creëer nu nog meer ruimte met de afneembare zitting achteraan.

WATERSPORT VOOR IEDEREEN

WAKE-PAKKET

Genieten van watersport vanaf je Sea-Doo was nog nooit zo eenvoudig dankzij drie exclusieve kenmerken waaronder de inschuifbare LinQ skipaal, Skimodus en wakeboardrek.

ALTIJD STARTEN ZOALS EEN PRO

SKI-MODUS

Met deze exclusieve functie kunnen bestuurders voorgeprogrammeerde acceleratie- en snelheidsprofielen selecteren voor herhaaldelijke, nauwkeurige lancering voor waterskiën en wakeboarden, met nog 2 andere rijmodi (Sport en ECO).

WENDBAAR EN LEUK

STABIELE ROMP

Aangepaste romp en lager zwaartepunt voor meer stabiliteit en vertrouwen, met of zonder passagiers. Makkelijk en leuk om te besturen.

ROBUUST EN LICHT

POLYTEC MATERIAAL

Dit robuuste materiaal, nu van de tweede generatie, reduceert het gewicht van de waterscooter voor de allerbeste prestaties en efficiëntie, en vlot transporteren met bijna elke auto. Bovendien zijn de spuitgegoten kleuren meer krasbestendig dan glasvezel. 

NEEM ALLES MEE WAT JE WILT

GROTERE BERGRUIMTE VOORAAN

De grootste bergruimte in zijn categorie* (152 l) om veel spullen mee te nemen.

*Websites van fabrikanten. Gebaseerd op modellen met soortgelijke prijzen.

ALTIJD DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Een waterdicht vak met ingebouwde USB-poort* om je apparaten, zoals telefoons of actiecamera’s, steeds opgeladen en klaar voor gebruik te houden, veilig opgeborgen in een schokbestendige, waterdichte houder.

*USB-poort verkrijgbaar als accessoire.

NEEM EEN DUIK OF GENIET VAN DE ZON

OPSTAPLADDER

Vergemakkelijkt het opstappen na een duik in het water. Voorzien van een inklapbare opstap.

INTELLIGENT BRAKE AND REVERSE (iBR)

Erkend door de Amerikaanse Coast Guard voor het verbeteren van de veiligheid van de watersport. Met de derde generatie van het iBR-systeem kun je nu sneller stoppen. Met beide handen op het stuur kunnen bestuurders vooruit, neutraal en achteruit inschakelen voor stabiel, probleemloos manoeuvreren bij lage snelheden.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

Length

130.6" /
331.8 cm

Length

130.6" /
331.8 cm

W

Width

49.2" /
125 cm

Width

49.2" /
125 cm

L Length : 130.6" /
331.8 cm
W Width : 49.2" /
125 cm
motor

Rotax 1630 HO ACE

inhoud brandstoftank

60 l

aantal personen

3

Kleur MALIBU BLUE AND NEON YELLOW

CAPACITY

ENGINE

DIMENSIONS

GAUGE

HULL

WEIGHT

FEATURE HIGHLIGHTS

OTHER FEATURES

WARRANTY