radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

FISH PRO

HENGELSPORT

Kleuren
  •  

De FISH PRO, een primeur in de sector, combineert spanning, veelzijdigheid en passie in één compleet pakket. Verken locaties die niet toegankelijk zijn voor traditionele vissersboten, kom dichter bij de actie en ga vissen zoals nooit tevoren.
Vanaf

16.699 €
Vraag een offerte aan
motor

Rotax 1630 HO ACE

inhoud brandstoftank

70 l

aantal personen

3

DE ALLERBESTE NAVIGATIEKAARTEN!

GARMIN NAVIGATION EN FISH FINDER

Garmin ECHOMAP Plus 62cv Fish Finder met 6 inch (15 cm) scherm en transducer in de romp. Een navigatie-, kaart- en vislocatiesysteem van topklasse.

MAXIMALE STABILITEIT

VERLENGD PLATFORM ACHTERAAN

Voegt 29 cm toe aan de achterkant van de waterscooter, voor meer ruimte voor opstappen en vissen, maar ook meer stabiliteit tijdens rustpauzes of bij het transporteren van een volledige lading vis.

SNEL. MAKKELIJK. VEILIG.

LINQ KOELER VOOR VIS

Robuuste koeler van 51 l, speciaal ontworpen voor vissen, met verzonken werkvlak, vier innovatieve hengelhouders, sleuven voor sleephengelen en opbergruimte voor aas. 

OP WEG NAAR VISLOCATIES

ZITBANK VOOR VISVANGST

Ontworpen voor meer bewegingsvrijheid om te vissen vanaf de bestuurderspositie naar de passagier toe. Geoptimaliseerd om zijwaarts te vissen, met meer zijwaartse stabiliteit in combinatie met gekantelde voetsteunen.

STABILITEIT EN COMFORT

GEKANTELDE GUNWALE VOETSTEUN

Voetsteunen voor meer comfort en stabiliteit tijdens het hengelen in woelige wateren.

REVOLUTIONAIRE STABILITEIT

STABIELE EN VOORSPELBARE ROMP

De ideale romp voor visvangst is ontworpen voor vertrouwen in woelige wateren en ongeëvenaarde stabiliteit tijdens rustpauzes.

GRAAG TRAAG

MODUS VOOR STAPVOETS VAREN 

Lage-snelheidsmodus voor makkelijk stapvoets varen.

SNEL. MAKKELIJK. VEILIG.

LINQ BEVESTIGINGSPUNTEN

Twee sets bevestigingspunten voor de koeler voor vis en extra LinQ accessoires, zoals een kleine koeler om je lunch mee te nemen en een brandstofhouder om meer tijd op het water door te brengen.

SLIMMERE OPBERGRUIMTE

RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE OPBERGRUIMTE

Een handige organizer voor de opbergbak is perfect om spullen op te bergen die je snel nodig hebt, zoals waterflessen, zonnecrème en aas.

ALTIJD DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Schokbestendige opbergruimte voor je smartphone, waarmee deze verbonden en beschermd blijft. Met onze USB-poort (verkocht als accessoire) blijft je telefoon ook opgeladen.

MEER VERMOGEN

ROTAX 1630 HO ACE MOTOR

Motor met natuurlijke aanzuiging die het hoogste vermogen levert voor optimale prestaties, betrouwbaarheid en brandstofverbruik.

Specificaties

L

Length

373.4 cm /
147"

Length

373.4 cm /
147"

W

Width

125.5 cm /
49.4"

Width

125.5 cm /
49.4"

L Length : 373.4 cm /
147"
W Width : 125.5 cm /
49.4"
motor

Rotax 1630 HO ACE

inhoud brandstoftank

70 l

aantal personen

3

Kleur WHITE AND NIGHT GREEN

ACCESSORIES

AND RIDING GEAR

LIVE THE COMPLETE SEA-DOO EXPERIENCE

FDPAC-VWRSIDE-PBSEA-MY19-PPORC-PMFIS-BCGRO_01