radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTI

STIJL, STABILITEIT EN SERIEUS VEEL PLEZIER

Kleuren
  •  

Bij de Sea-Doo GTI waterscooter kunt u volop genieten van stijl, speels vermogen en waardevolle opties, zoals Intelligent Brake & Reverse (iBR) en het lichte, maar sterke Polytec rompmateriaal.
Vanaf

10.199 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

3

motor

Rotax 900 HO ACE (GTI 90) / Rotax 1503 (GTI 130)

romp

GTI: Robuust en wendbaar

ZUINIG MET BRANDSTOF, MAAR NIET MET PLEZIER

ROTAX 900 HO ACE

De compacte en lichtgewicht Rotax 900 HO ACE beschikt over een indrukwekkende brandstofzuinigheid voor meer tijd op het water en minder tijd bij het tankstation, en biedt vlotte acceleratie en een uitstekende pk/gewichtsverhouding.

LICHTGEWICHT EN UITERST STERK

POLYTEC MATERIAAL

Dit innovatieve materiaal reduceert het gewicht van de waterscooter om ook met kleinere motoren topprestaties te kunnen leveren. De waterscooter is daarnaast ook licht genoeg om door de meeste auto's te worden getrokken. Bovendien is het materiaal door de gekleurde rand beter bestand tegen krassen dan glasvezel. Polytec is alleen verkrijgbaar bij de modellen met Rotax 900 HO ACE motor.

NEEM VOLOP SPULLEN MEE

BERGRUIMTE FRONT

Dankzij de grootste bergruimte in zijn klasse* (116,6 liter) kunt u volop spullen meenemen.

*Websites van fabrikanten. Op basis van modellen in dezelfde prijscategorie.

KOM EERDER TOT STILSTAND EN MEER MOEITELOOS AAN

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

*Op basis van interne tests van BRP.

KIEZEN UIT 3 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL (iTC)

U kunt kiezen op welke manier het vermogen wordt geleverd dankzij verschillende vaarmodi, zoals Touring, Sport en ECO - beschikbaar via uw digitale vaartuiginformatiecentrum.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

STEL SNELHEID EN BESCHERMING IN

ANTI-DIEFSTALSYSTEEM EN iCONTROL-LEERSLEUTEL

Het unieke digitaal gecodeerde beveiligingssysteem fungeert als effectieve afschrikking tegen diefstal van uw waterscooter. Daarnaast begrenst de leersleutel de vaarsnelheid voor beginners.

Specificaties

L

LENGTE

336.8 cm

LENGTE

336.8 cm

B

BREEDTE

123.1 cm

BREEDTE

123.1 cm

L LENGTE : 336.8 cm
B BREEDTE : 123.1 cm
draagvermogen

3

motor

Rotax 900 HO ACE (GTI 90) / Rotax 1503 (GTI 130)

romp

GTI: Robuust en wendbaar

Kleur WHITE AND KRYPTON GREEN

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

GTI_Hero