radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTI SE

MEER GEMAK EN COMFORT VOOR DAGENLANG PLEZIER VOOR HET HELE GEZIN

Kleuren
  •  

Ontdek meer gemak en comfort voor dagenlang plezier voor het hele gezin met de GTI SE waterscooter met toerzadel, opstapladder en variabel trimsysteem (VTS).
Vanaf

13.399 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

3

motor

Rotax 1503 (GTI SE 130) / Rotax 1503 NA (GTI SE 155)

romp

GTI: Robuust en wendbaar

KIES UW VERMOGEN

3 MOTOROPTIES

Kies een van de drie beproefde Rotax motoren, die allemaal betrouwbaarheid, prettige prestaties en een gunstig brandstofverbruik bieden. De Rotax 900 HO ACE met een topsnelheid van 77 km/uur, de Rotax 1503 met een topsnelheid van 84 km/uur en de Rotax 1503 NA met een topsnelheid van 88 km/uur.

VOEG NOG MEER VEELZIJDIGHEID TOE

OPTIES VOOR GEBRUIKSGEMAK

Dit model wordt standaard geleverd met 116,6 liter bergruimte, toerzadel, opstapladder en extra meterfuncties (brandstofverbruik, klok).

KOM EERDER TOT STILSTAND EN MEER MOEITELOOS AAN

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

*Op basis van interne tests van BRP.

PAS DE VAAREIGENSCHAPPEN VAN UW MACHINE AAN

VARIABEL TRIMSYSTEEM (VTS)

Stel de neushoek van de waterscooter hoger (voor meer stabiliteit bij hogere snelheden) of lager (voor trekken en snel starten) af volgens uw voorkeur, de watercondities en het aantal passagiers.

KIEZEN UIT 3 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL (iTC)

U kunt kiezen op welke manier het vermogen wordt geleverd dankzij verschillende vaarmodi, zoals Touring, Sport en ECO - beschikbaar via uw digitale vaartuiginformatiecentrum.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

STEL SNELHEID EN BESCHERMING IN

ANTI-DIEFSTALSYSTEEM EN iCONTROL-LEERSLEUTEL

Het unieke digitaal gecodeerde beveiligingssysteem fungeert als effectieve afschrikking tegen diefstal van uw waterscooter. Daarnaast begrenst de leersleutel de vaarsnelheid voor beginners.

Specificaties

L

LENGTE

336.8 cm

LENGTE

336.8 cm

B

BREEDTE

123.1 cm

BREEDTE

123.1 cm

L LENGTE : 336.8 cm
B BREEDTE : 123.1 cm
draagvermogen

3

motor

Rotax 1503 (GTI SE 130) / Rotax 1503 NA (GTI SE 155)

romp

GTI: Robuust en wendbaar

Kleur BEACH BLUE METALLIC AND LAVA GREY

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

GTI_Hero