radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SPARK

UNIEK PLEZIER

Kleuren
  •  
  •  
  •  

Ontdek de best betaalbare, speelse, compacte, brandstofzuinige en lichte waterscooter op de markt. De SPARK biedt volop vaarplezier en is gemakkelijk te trekken met een kleine auto, zodat u optimaal kunt genieten van een zomer op het water.
Vanaf

6.599 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

2 of 3

motor

Rotax 900 ACE / Rotax 900 HO ACE

romp

SPARK - LICHT EN GEMAKKELIJK TE BEDIENEN

EINDELOOS PLEZIER VOOR IEDEREEN

PLAATS VOOR 2 OF 3 (optioneel)

Of u nou met z'n tweeën of drieën het water opgaat, de Sea-Doo SPARK is beschikbaar in tweepersoons- of driepersoonsconfiguratie.

SNEL EN ZUINIG

ROTAX 900 ACE / 900 HO ACE MOTOR

De Rotax 900 ACE is de zuinigste motor op de markt en verbruikt slechts 7,34 liter brandstof per uur, terwijl de extra krachtige en sneller accelererende Rotax 900 HO ACE slechts 9 liter per uur verbruikt. Beide zijn compact en licht, en leveren directe acceleratie.

EXCLUSIEVE SEA-DOO WATERSCOOTERS ZIJN NORMBEPALEND

iBR EN CONVENIENCE-PAKKET PLUS

Meer controle met ons exclusieve Intelligent Brake and Reverse (iBR)-systeem en meer plezier waar u ook gaat met het nieuwe draagbare BRP-audiosysteem voor SPARK-modellen.* Voeg het opbergvak vooraan toe om uw spullen in mee te nemen en gebruik de Sea-Doo opstap voor gemakkelijker opstappen. Ervaar bovendien de extra beveiliging van de diefstalbeveiligingssleutel.

*Optioneel uitsluitend bij 3up Convenience-pakket

LICHTGEWICHT, UITERST STERK MATERIAAL

POLYTEC MATERIAAL

Dit innovatieve materiaal reduceert het gewicht van het vaartuig om ook met kleinere motoren topprestaties te kunnen leveren. Het vaartuig is daarnaast ook licht genoeg om door de meeste auto's te worden getrokken. Bovendien is het materiaal door de gekleurde rand beter bestand tegen krassen dan glasvezel. 

VOEG WAT FLAIR TOE

STICKERSET

Geef uw Sea-Doo SPARK met een van de custom Attitude-stickerset een nog meer eigen gezicht. Deze unieke personaliseringsoptie biedt niemand anders.

KIEZEN UIT 2 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL (iTC)

Kies tussen een snellere of soepelere acceleratie dankzij de Sport-modus, leverbaar op modellen met Rotax 900 HO ACE motor, en de Touring-modus, leverbaar op alle modellen.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

2up 279 cm
3up 305 cm

LENGTE

2up 279 cm
3up 305 cm

B

BREEDTE

118 cm

BREEDTE

118 cm

L LENGTE : 2up 279 cm
3up 305 cm
B BREEDTE : 118 cm
draagvermogen

2 of 3

motor

Rotax 900 ACE / Rotax 900 HO ACE

romp

SPARK - LICHT EN GEMAKKELIJK TE BEDIENEN

Kleur LICORICE AND MANGO VANILLA AND BLUEBERRY PINEAPPLE AND CANDY BLUE

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

Spark_Hero