radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SPARK TRIXX

SPEELSE SPANNING

Kleuren
  •  
  •  

De unieke SPARK TRIXX™ maakt het uitvoeren van tricks zo gemakkelijk en plezierig dat u er niet genoeg van krijgt.
Vanaf

9.099 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

2 of 3

motor

ROTAX 900 HO ACE

romp

SPARK - LICHT EN GEMAKKELIJK TE BEDIENEN

EEN VOLLEDIG NIEUWE BELEVING

TRIXX-PAKKET

U kunt nu plezier op het water beleven als nooit te voren. Want het was nog nooit zo makkelijk en plezierig om tricks uit te voeren.

Voer nooit tricks of stunts uit met een passagier. Probeer geen riskante manoeuvres als ze uw capaciteiten en ervaring te boven gaan.

BETERE TRICKS IN EEN HANDOMDRAAI

VARIABEL TRIMSYSTEEM (VTS) MET UITGEBREID BEREIK

Met deze exclusieve Sea-Doo optie kunt u de neus nog hoger de lucht in brengen en het vaartuig nog dieper het water in laten duiken. Dit betekent dat tricks uitvoeren nog leuker en gemakkelijker is.

STA EROP

VOETSTEUNEN

De voetsteunen bieden meer stabiliteit en vertrouwen in verschillende rechtopstaande vaarhoudingen. Makkelijker om professionele tricks uit te voeren.

GOEDE GRIP

STUUR MET VERSTELBARE STUURVERHOGER

Door het afstellen van het stuur ervaart u uw persoonlijke vaarstijl het beste. Door de diverse standen van het stuur kunt u de vaareigenschappen optimaal benutten en gemakkelijk manoeuvreren, ongeacht de watercondities.

EINDELOOS PLEZIER VOOR IEDEREEN

PLAATS VOOR 2 OF 3

Of u nu met z'n tweeën een rustig tochtje over het water wilt maken of met z'n drieën uw machine de sporen wilt geven, de Sea-Doo SPARK is leverbaar in 2- of 3-persoons uitvoering.

KOM EERDER TOT STILSTAND EN AAN ZONDER MOEITE

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Dankzij het exclusieve Sea-Doo iBR-systeem (Intelligent Brake and Reverse) van de tweede generatie komt u veel eerder tot stilstand. Dit vergroot het gevoel van veiligheid aanzienlijk. Bovendien biedt het betere controle en manoeuvreerbaarheid.

*Op basis van interne tests van BRP met modellen zonder iBR.

LICHTGEWICHT, UITERST STERK MATERIAAL

POLYTEC MATERIAAL

Dit innovatieve en stootbestendige materiaal reduceert het gewicht van de Sea-Doo SPARK, zodat deze topprestaties kan leveren. Bovendien is het materiaal door de gekleurde rand beter bestand tegen krassen dan glasvezel.

KIEZEN UIT 2 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL (iTC)

Kies tussen een snellere of soepelere acceleratie dankzij de Sport-modus, leverbaar op modellen met Rotax 900 HO ACE motor, en de Touring-modus, leverbaar op alle modellen.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

2up: 279 cm
3up: 305 cm

LENGTE

2up: 279 cm
3up: 305 cm

B

BREEDTE

118 cm

BREEDTE

118 cm

L LENGTE : 2up: 279 cm
3up: 305 cm
B BREEDTE : 118 cm
draagvermogen

2 of 3

motor

ROTAX 900 HO ACE

romp

SPARK - LICHT EN GEMAKKELIJK TE BEDIENEN

Kleur JALAPENO AND PEAR ORANGE CRUSH AND CHILI PEPPER

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

Spark_Hero