radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

RXT 230

ONGEËVENAARDE STABILITEIT EN KWALITEIT

Kleuren
  •  

Hoge prestaties zonder een hoge prijs. Het revolutionaire nieuwe en lichtere platform, in combinatie met het Ergolock Systeem maximaliseert de controle onder alle omstandigheden, en maakt de RXT tot nieuwe standaard voor hoge prestaties op woelig water. Het avontuur wacht op u.
Vanaf

16.499 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

3

motor

Rotax 1500 HO ACE

romp

ST3-romp - Stabiel en voorspelbaar

MEER HOUVAST OP UW ZADEL

ERGOLOCK-SYSTEEM MET MODULAIR ZADEL

Het smalle zadel plaatst uw knieën dichter bij elkaar voor meer houvast en een betere overgang naar staand varen. Plus, het afneembare achterzadel geeft u nog meer ruimte om te chillen op het achterplatform, of om van de zon of een picknick te genieten.

WOONKAMER AAN BOORD

GROOT ZWEMPLATFORM

De eerste waterscooter om te chillen op het water, met het grootste zwemplatform in de klasse. Vlak, stabiel en comfortabel; kortom, ideaal voor opstappen, loungen en je voor te bereiden op treksport. Creëer nog meer ruimte door het achterzadel te verwijderen.

REVOLUTIONAIRE STABILITEIT

ST³ ROMP

Of u nu met hoge snelheid woelig zeewater bedwingt, ligt te chillen in een baai of simpelweg van langszij opstapt, de bredere romp biedt de beste stabiliteit in deze klasse dankzij een laag zwaartepunt en een verbeterd rompontwerp.

INGENIEUZE BERGRUIMTE 

DIRECT TOEGANKELIJKE BERGRUIMTE VOOR 

Al uw spullen onder handbereik. De eerste bergruimte voor met directe toegang in deze klasse; wordt geopend door simpelweg het stuur omhoog te trekken. Je hoeft er niet voor op te staan. Het is de slimste waterbestendige bergruimte die we ooit in een waterscooter hebben toegepast, en die alle ruimte biedt voor uw volgende avontuur.

SNEL. GEMAKKELIJK. VEILIG.

BERGRUIMTE ACHTER MET LINQ-SYSTEEM

Extra bergruimte achter is nu mogelijk met het veilige Quick-Attach LinQ snelmontagesysteem. Hiermee bevestigt u gemakkelijk een brandstofcaddy en een tas, of een koelbox aan de achterzijde van uw waterscooter met behulp van twee handige, geïntegreerde bevestigingspunten.

MUZIEK AAN BOORD

BLUETOOTH AUDIOSYSTEEM

Het eerste volledig geïntegreerde waterproof audiosysteem in deze klasse veraangenaamt het varen, waar u ook gaat. Met 100 Watt totaal systeemvermogen, volledig waterproof, Bluetooth connectiviteit, en externe playbackbediening om ervoor te zorgen dat u te allen tijde de perfecte soundtrack aan dek hebt.

HOUD HEM DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Een waterdicht bergvak met geïntegreerde USB poort*. Apparaten zoals uw GSM of actiecamera zijn daarmee te allen tijde opgeladen en gebruiksklaar - veilig opgeborgen in een stootabsorberend, waterdicht bergvak.

*alleen standaard op Limited modellen

MEER VERMOGEN OP HET WATER

ROTAX 1500 HO ACE MOTOR

Er is een nieuwe generatie van de beproefde Rotax krachtbron met compressor en Advanced Combustion Efficiency (ACE) technologie gearriveerd. Deze motor is geoptimaliseerd voor normale brandstof, is sneller en krachtiger dan zijn voorganger, maar is net zo zuinig.

KOM EERDER TOT STILSTAND EN MEER MOEITELOOS AAN

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

*Op basis van interne tests van BRP.

AFSTELLEN IN EEN HANDOMDRAAI

HIGH-PERFORMANCE VARIABEL TRIM SYSTEEM (VTS)

Het variabel trim systeem (VTS) bevindt zich binnen handbereik op het stuur om de vaareigenschappen nauwkeurig af te stellen volgens uw voorkeur, de watercondities en het aantal passagiers.

KIEZEN UIT 4 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

Intelligent Throttle Control

Volledig nieuw digitaal display die bestuurders intuïtieve toegang biedt tot informatie over het voertuig en de vaarmodi (Cruise, Sport, Ski en ECO). -De automatisch dimmende achtergrondverlichting en de grote display, evenals grote digitale cijfers en letters, zorgen voor beter zicht tijdens het varen.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

345,1 cm

LENGTE

345,1 cm

B

BREEDTE

125,5 cm

BREEDTE

125,5 cm

L LENGTE : 345,1 cm
B BREEDTE : 125,5 cm
draagvermogen

3

motor

Rotax 1500 HO ACE

romp

ST3-romp - Stabiel en voorspelbaar

Kleur BLACK AND OCTANE BLUE

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

GTR_230_Hero