radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

RXP-X 300

ULTIEME RACEWATERSCOOTER

Kleuren
  •  
  •  

Het ultieme topmodel onder de racewaterscooters combineert kracht, vaareigenschappen en controle zoals geen enkel ander vaartuig. En met de 300 pk Rotax 1630 ACE motor komt niemand zelfs maar in uw buurt op de buoy-course.
Vanaf

18.599 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

2

motor

Rotax 1630 ACE

romp

T3 Hull™: Controle en precisie

DE MEEST KRACHTIGE MOTOR IN EEN SEA-DOO OOIT

ROTAX 1630 ACE MOTOR 

De Advanced Combustion Efficiency (ACE) technologie, met compressor en externe intercooler, biedt hoge efficiëntie en verbluffende acceleratie. Dit is de meest krachtige motor in een Sea-Doo ooit, met een opwindende 300 pk. 

COMPLEET ROND DE BESTUURDER GECENTREERDE ERVARING

ERGOLOCK-SYSTEEM

Dankzij het smalle racezadel, speciaal gekantelde voetsteunen en Adjustable Ergonomic Steering (A.E.S.) heeft u meer houvast en wordt u één met de machine, waardoor u over betere vaareigenschappen en meer controle beschikt.

LEG DE LAT HOGER

RACESTUUR MET VERSTELBARE STUURVERHOGER

Met een verticaal verstelbereik van maximaal 73 mm komt het telescopisch stuur tegemoet aan de veeleisende omstandigheden van bestuurders van elk postuur.

KLEEFT AAN HET WATER

T³-ROMP

Ready, set, race. Een diepe V-vormige romp - de favoriet van onze Sea-Doo X-Team racers - zorgt voor ongeëvenaarde controle en precisie voor de scherpste bochten en weergaloze vaareigenschappen.

EEN KAMPIOEN IN DE BOCHTEN

VERSTELBARE X-SPONSONS

Een doeltreffend ontwerp dat de stabiliteit in bochten verbetert. Verstelbaar in 3 standen afhankelijk van uw ervaring en de vaaromstandigheden: hoger voor een speelser vaarkarakter of lager om scherpere bochten te kunnen maken. De vleugeltjes vergroten tevens de hellingshoek bij het maken van bochten.

SUPERIEURE AFSTELLING

HIGH PERFORMANCE VARIABEL TRIMSYSTEEM MET LAUNCH-CONTROL

Het variabel trim systeem (VTS) bevindt zich binnen handbereik op het stuur om de vaareigenschappen nauwkeurig af te stellen volgens uw voorkeur, de watercondities en het aantal passagiers. Plus de launch-control op het stuur biedt perfect gecontroleerde acceleratie.

KOM EERDER TOT STILSTAND EN MEER MOEITELOOS AAN

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

*Op basis van interne tests van BRP.

KIEZEN UIT 4 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

Intelligent Throttle Control

Volledig nieuw digitaal display die bestuurders intuïtieve toegang biedt tot informatie over het voertuig en de vaarmodi (Cruise, Sport, Ski en ECO). -De automatisch dimmende achtergrondverlichting en de grote display, evenals grote digitale cijfers en letters, zorgen voor beter zicht tijdens het varen.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

331,6 cm

LENGTE

331,6 cm

W

BREEDTE

122,7 cm

BREEDTE

122,7 cm

L LENGTE : 331,6 cm
W BREEDTE : 122,7 cm
draagvermogen

2

motor

Rotax 1630 ACE

romp

T3 Hull™: Controle en precisie

Kleur ECLIPSE BLACK AND LAVA RED NEON YELLOW AND LAVA GREY

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

GTR_230_Hero