radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

RXP-X 300

ULTIEME WATERSCOOTER VOOR RACING

Kleuren
  •  
  •  

De ultieme waterscooter voor racing van topklasse combineert ongeëvenaard vermogen, besturing en controle. En met de Rotax 1630 HO ACE motor met turbocompressor kom je steeds als eerste over de finishlijn.
Vanaf

18.599 €
Vraag een offerte aan
motor

Rotax 1630 HO ACE met turbocompressor

inhoud brandstoftank

60 l

aantal personen

2

DE MEEST KRACHTIGE MOTOR IN EEN SEA-DOO OOIT

ROTAX 1630 ACE MOTOR 

De Advanced Combustion Efficiency (ACE) technologie, met compressor en externe intercooler, biedt hoge efficiëntie en verbluffende acceleratie. Dit is de meest krachtige motor in een Sea-Doo ooit, met een opwindende 300 pk. 

COMPLEET ROND DE BESTUURDER GECENTREERDE ERVARING

ERGOLOCK-SYSTEEM

Dankzij het smalle racezadel, speciaal gekantelde voetsteunen en Adjustable Ergonomic Steering (A.E.S.) heeft u meer houvast en wordt u één met de machine, waardoor u over betere vaareigenschappen en meer controle beschikt.

LEG DE LAT HOGER

RACESTUUR MET VERSTELBARE STUURVERHOGER

Met een verticaal verstelbereik van maximaal 73 mm komt het telescopisch stuur tegemoet aan de veeleisende omstandigheden van bestuurders van elk postuur.

KLEEFT AAN HET WATER

T³-ROMP

Ready, set, race. Een diepe V-vormige romp - de favoriet van onze Sea-Doo X-Team racers - zorgt voor ongeëvenaarde controle en precisie voor de scherpste bochten en weergaloze vaareigenschappen.

EEN KAMPIOEN IN DE BOCHTEN

VERSTELBARE X-SPONSONS

Een doeltreffend ontwerp dat de stabiliteit in bochten verbetert. Verstelbaar in 3 standen afhankelijk van uw ervaring en de vaaromstandigheden: hoger voor een speelser vaarkarakter of lager om scherpere bochten te kunnen maken. De vleugeltjes vergroten tevens de hellingshoek bij het maken van bochten.

HAARSCHERPE BEDIENING BINNEN HANDBEREIK

VARIABEL TRIMSYSTEEM MET LANCEERREGELING

Snelle toegang tot het variabel trimsysteem (VTS) op het stuur om de besturing precies af te stellen volgens de voorkeuren van de bestuurder, de toestand van het water en het aantal passagiers. Met op het stuur geactiveerde lanceerregeling voor perfect geregelde acceleratie.

INTELLIGENT BRAKE AND REVERSE (iBR)

Erkend door de Amerikaanse Coast Guard voor het verbeteren van de veiligheid van de watersport. Met de derde generatie van het iBR-systeem kun je nu sneller stoppen. Met beide handen op het stuur kunnen bestuurders vooruit, neutraal en achteruit inschakelen voor stabiel, probleemloos manoeuvreren bij lage snelheden.

VOLLEDIG DIGITALE METER

7,6 INCH BREED DIGITAAL DISPLAY

Het digitale display biedt bestuurders een betere gebruikerservaring bij het veranderen van modus of het zoeken van voertuiginformatie. Het heeft ook een automatische dimmende achtergrondverlichting die een goed zicht garandeert bij elk soort licht. Het grotere scherm, maar ook de grote digitale cijfers en letters, zorgen voor een beter zicht tijdens het rijden.   

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

331,6 cm

LENGTE

331,6 cm

W

BREEDTE

122,7 cm

BREEDTE

122,7 cm

L LENGTE : 331,6 cm
W BREEDTE : 122,7 cm
motor

Rotax 1630 HO ACE met turbocompressor

inhoud brandstoftank

60 l

aantal personen

2

Kleur CALIFORNIA GREEN METALLIC AND BLACK ECLIPSE BLACK AND LAVA RED

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

GTR_230_Hero