radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTR 230

TOEGANKELIJK VERMOGEN EN PRESTATIES

Kleuren
  •  

Deze waterscooter is een van de veiligste manieren om te racen. Met een krachtige Rotax motor met turbocompressor en nu ook met het exclusieve LinQ snelmontagesysteem voor bagage en Bluetooth audiosysteem.
Vanaf

15.399 €
Vraag een offerte aan
motor

Rotax 1630 ACE met turbocompressor

inhoud brandstoftank

60 l

aantal personen

3

MUZIEK AAN BOORD

BLUETOOTH AUDIOSYSTEEM

Bepaal je eigen tempo met het premium audiosysteem van 100 watt van BRP. Gewoon swipen en je krijgt de vibe die je wil met het eerste door de fabrikant geïnstalleerde, echt waterdichte en volledig geïntegreerde Bluetooth‡ audiosysteem in de sector. Gebruik de afstandsbediening op de luidspreker links om snel en eenvoudig andere nummers te kiezen of het volume te regelen.

SNEL. MAKKELIJK. VEILIG.

LINQ SYSTEEM VOOR LAADRUIMTE ACHTER

Extra laadruimte achter is nu mogelijk met het LinQ systeem met snelkoppeling. Bevestig een brandstofhouder, tas, koeler en nog veel meer achteraan op de waterscooter met twee handige, ingebouwde bevestigingspunten.

RUIMTE AAN BOORD

GROOT ZWEMPLATFORM

Het zwemplatform is nu vlakker, stabiel en comfortabel, en is perfect voor opstappen, relaxen en voorbereiding voor watersport. Creëer nu nog meer ruimte met de afneembare zitting achteraan.

MEER VERMOGEN OP HET WATER

ROTAX 1630 ACE motor met turbocompressor

Hoog vermogen waar je blij van wordt met verslavende acceleratie van de ROTAX 1630 ACE motor met turbocompressor met een indrukwekkend koppel en zuinig verbruik.

WENDBAAR EN LEUK

STABIELE ROMP

Aangepaste romp en lager zwaartepunt voor meer stabiliteit en vertrouwen, met of zonder passagiers. Makkelijk en leuk om te besturen.

NEEM ALLES MEE WAT JE WILT

GROTERE BERGRUIMTE VOORAAN

De grootste bergruimte in zijn categorie* (152 L) om veel spullen mee te nemen.

*Websites van fabrikanten. Gebaseerd op modellen met soortgelijke prijzen.

ALTIJD DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX


Een waterdicht vak met ingebouwde USB-poort* om je apparaten, zoals telefoons of actiecamera’s, steeds opgeladen en klaar voor gebruik te houden, veilig opgeborgen in een schokbestendige, waterdichte houder.

*USB-poort verkrijgbaar als accessoire.

VOOR SNELLERE ACCELERATIE

SPORTMODUS

De snelst reagerende modus waarmee je waterscooter topprestaties levert.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

INTELLIGENT BRAKE AND REVERSE (iBR)

Erkend door de Amerikaanse Coast Guard voor het verbeteren van de veiligheid van de watersport. Met de derde generatie van het iBR-systeem kun je nu sneller stoppen. Met beide handen op het stuur kunnen bestuurders vooruit, neutraal en achteruit inschakelen voor stabiel, probleemloos manoeuvreren bij lage snelheden.

Specificaties

L

LENGTE

336,8 cm

LENGTE

336,8 cm

B

BREEDTE

123,1 cm

BREEDTE

123,1 cm

L LENGTE : 336,8 cm
B BREEDTE : 123,1 cm
motor

Rotax 1630 ACE met turbocompressor

inhoud brandstoftank

60 l

aantal personen

3

Kleur ECLIPSE BLACK AND NEON YELLOW

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

GTR_230_Hero