radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTR 230

TOEGANKELIJK VERMOGEN EN PRESTATIES

Kleuren
  •  

Deze sterke en krachtige waterscooter is uitstekend geschikt om de wereld van robuuste waterscooters te verkennen. Hij wordt geleverd met een krachtige supercharged Rotax motor met 230 pk en biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding onder de performance waterscooters.
Vanaf

15.199 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

3

motor

Rotax 1500 HO ACE

romp

GTI: Robuust en wendbaar

MEER VERMOGEN OP HET WATER

ROTAX 1500 HO ACE MOTOR

Er is een nieuwe generatie van de beproefde Rotax krachtbron met compressor en Advanced Combustion Efficiency (ACE) technologie gearriveerd. Deze motor is geoptimaliseerd voor normale brandstof, is sneller en krachtiger dan zijn voorganger, maar is net zo zuinig.

AFSTELLEN IN EEN HANDOMDRAAI

HIGH-PERFORMANCE VARIABEL TRIM SYSTEEM (VTS)

Het variabel trim systeem (VTS) bevindt zich binnen handbereik op het stuur om de vaareigenschappen nauwkeurig af te stellen volgens uw voorkeur, de watercondities en het aantal passagiers.

NEEM VOLOP SPULLEN MEE

BERGRUIMTE FRONT

Dankzij de grootste bergruimte in zijn klasse* (116,6 liter) kunt u volop spullen meenemen.

*Websites van fabrikanten. Op basis van modellen in dezelfde prijscategorie.

KOM EERDER TOT STILSTAND EN MEER MOEITELOOS AAN

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

*Op basis van interne tests van BRP.

KIEZEN UIT 4 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

Intelligent Throttle Control

Volledig nieuw digitaal display die bestuurders intuïtieve toegang biedt tot informatie over het voertuig en de vaarmodi (Cruise, Sport, Ski en ECO). -De automatisch dimmende achtergrondverlichting en de grote display, evenals grote digitale cijfers en letters, zorgen voor beter zicht tijdens het varen.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

STEL SNELHEID EN BESCHERMING IN

ANTI-DIEFSTALSYSTEEM EN iCONTROL-LEERSLEUTEL

Het unieke digitaal gecodeerde beveiligingssysteem fungeert als effectieve afschrikking tegen diefstal van uw waterscooter. Daarnaast begrenst de leersleutel de vaarsnelheid voor beginners.

Specificaties

L

LENGTE

336,8 cm

LENGTE

336,8 cm

B

BREEDTE

123,1 cm

BREEDTE

123,1 cm

L LENGTE : 336,8 cm
B BREEDTE : 123,1 cm
draagvermogen

3

motor

Rotax 1500 HO ACE

romp

GTI: Robuust en wendbaar

Kleur BLACK AND OCTANE BLUE

ACCESSOIRES EN

WATERSPORTKLEDING

BELEEF DE COMPLETE SEA-DOO ERVARING

GTR_230_Hero