radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTX 155 / 230

LUXUEUZE WAARDE, ALTIJD IN STIJL

Kleuren
  •  
  •  

De 1e waterscooter om langer op het water te vertoeven, met het grootste zwemplatform in de sector en een afneembare zitting waarmee u kunt relaxen of genieten van een picknick. Met de mogelijkheid om een bluetooth-geluidssysteem en extra bagageruimte toe te voegen, zoals een koeler. De nieuwe norm voor touring met een waterscooter.
Vanaf

14.499 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

3

motor

Rotax 1503 NA (GTX 155) / Rotax 1500 HO ACE (GTX 230)

romp

ST3-romp - Stabiel en voorspelbaar

ONGEËVENAARD COMFORT

MODULAIRE ERGONOMISCHE ZITTING

De smalle zitting plaatst uw knieën dichter bij elkaar in een natuurlijke rijhouding, terwijl het trapsgewijze ontwerp van de zitting meer steun opzij en stabiliteit biedt voor u en uw passagiers. Bovendien krijgt u dankzij de afneembare zitting achteraan nog meer ruimte om te relaxen, te zonnen of voor een picknick met z'n tweetjes.

RUIMTE AAN BOORD

GROOT ZWEMPLATFORM

De eerste waterscooter om langer op het water te vertoeven, met het grootste zwemplatform in de sector. Het vlakke, stabiele en comfortabele platform is perfect voor opstappen, relaxen en voorbereiding voor watersporten. Creëer nu nog meer ruimte met de afneembare zitting achteraan.

REVOLUTIONAIRE STABILITEIT

ST³-ROMP

Bij hoge snelheden over de woelige baren, even uitrusten bij een grot of gewoon opstappen langs de zijkant - de bredere romp biedt stabiliteit van topklasse dankzij het lagere zwaartepunt en het verbeterde ontwerp van de romp.

INGENIEUZE OPBERGRUIMTE

RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE OPBERGRUIMTE VOORAAN

Al uw spullen worden nu binnen handbereik opgeborgen. Hef gewoon het stuur op om de rechtstreeks toegankelijke opbergruimte vooraan, een primeur in de sector, te openen. U hoeft er niet voor recht te staan. Dit is de slimste waterbestendige opbergruimte die we ooit in een waterscooter gebouwd hebben, met ruimte voor uw volgende avontuur.

SNEL. MAKKELIJK. VEILIG.

LINQ SYSTEEM VOOR LAADRUIMTE ACHTER

Extra laadruimte achter is nu mogelijk met het LinQ systeem met snelkoppeling. U kunt gemakkelijk een brandstofhouder, tas, koeler en nog veel meer bevestigen op de achterzijde van uw waterscooter met twee handige, ingebouwde bevestigingspunten.

MUZIEK AAN BOORD

BLUETOOTH GELUIDSSYSTEEM

Met het eerste volledig ingebouwde waterdichte geluidssysteem kunt u overal waar u komt plezier beleven, met 100 watt totaal systeemvermogen, volledig waterdichte prestaties, bluetooth-verbinding en externe bediening, waarmee u steeds de perfecte song kunt afspelen.

*Standaard op de modellen GTX 230 en GTX Limited. Accessoire op de GTX 155.

STEEDS DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Een waterdicht vak met ingebouwde USB-poort* om uw apparaten, zoals telefoons of actiecamera’s, steeds opgeladen en klaar voor gebruik te houden, veilig opgeborgen in een schokbestendige, waterdichte houder.

*USB-poort verkrijgbaar als accessoire. Standaard op GTX Limited model.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

KENMERKEN VOOR TOURING

De hele dag rondtouren met deze standaard kenmerken: verstelbare stuurkolom, cruise control en lage-snelheidsmodus en een opstapladder voor puur comfort.

KIES UW VERMOGEN

2 MOTORUITVOERINGEN

Keuze tussen de beproefde Rotax 1503 NA of de krachtige Rotax 1500 HO ACE van 230 pk, uitgerust met Advanced Combustion Efficiency-technologie.

SNELLER STOPPEN EN MOEITELOOS AFMERENSTOP SOONER AND DOCK WITH EASE

INTELLIGENT BRAKE AND REVERSE (iBR)

Erkend door de Amerikaanse Coast Guard voor het verbeteren van de veiligheid van de watersport sinds 2009. Met de derde generatie van het exclusieve iBR-systeem (intelligent Brake and Reverse System) van Sea-Doo kunt u nu tot 48 m* sneller stoppen dan met waterscooters die geen rem gebruiken. Met beide handen op het stuur kunnen bestuurders vooruit, neutraal en achteruit inschakelen voor stabiel, probleemloos manoeuvreren bij lage snelheden.

* Op basis van interne tests van BRP.

HAARSCHERPE BEDIENING BINNEN HANDBEREIK

KRACHTIG VARIABEL TRIMSYSTEEM

Snelle toegang tot het variabel trimsysteem (VTS) op het stuur om de besturing precies af te stellen volgens de voorkeuren van de bestuurder, de toestand van het water en het aantal passagiers.

KIEZEN UIT 4 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

Intelligent Throttle Control

Volledig nieuw digitaal display die bestuurders intuïtieve toegang biedt tot informatie over het voertuig en de vaarmodi (Cruise, Sport, Ski en ECO). -De automatisch dimmende achtergrondverlichting en de grote display, evenals grote digitale cijfers en letters, zorgen voor beter zicht tijdens het varen.

EXCLUSIEF VAN SEA-DOO

GESLOTEN KOELSYSTEEM

Deze technologie voorkomt dat corrosief zout water en schadelijk vuil in de motor terechtkomen, voor meer betrouwbaarheid en gemoedsrust.

Specificaties

L

Length

135.9" /
345.1. cm

Length

135.9" /
345.1. cm

W

Width

49.4" /
125.5 cm

Width

49.4" /
125.5 cm

L Length : 135.9" /
345.1. cm
W Width : 49.4" /
125.5 cm
draagvermogen

3

motor

Rotax 1503 NA (GTX 155) / Rotax 1500 HO ACE (GTX 230)

romp

ST3-romp - Stabiel en voorspelbaar

Kleur BEACH BLUE METALLIC AND LAVA GREY BEACH BLUE METALLIC AND LAVA GREY WITH SOUND SYSTEM

ACCESSORIES

AND RIDING GEAR

LIVE THE COMPLETE SEA-DOO EXPERIENCE

FDPAC-VWRSIDE-PBSEA-MY19-PPORC-PMGTX-BCMEL_01