radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTX Limited

DE NIEUWE STANDAARD VOOR LUXE PRESTATIES

Kleuren
  •  

De eerste waterscooter om op het water te chillen met het grootste zwemplatform in de klasse en een afneembaar zadel om te ontspannen, of een picknick-opstelling. Plus bluetooth muziek en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een koelbox mee te nemen. De nieuwe standaard voor waterscooterluxe.
Vanaf

20.799 €
Vraag een offerte aan
draagvermogen

3

motor

Rotax 1500 HO ACE (GTX Limited 230) / Rotax 1630 ACE (GTX Limited 300)

romp

ST3-romp - Stabiel en voorspelbaar

WOONKAMER AAN BOORD

GROOT ZWEMPLATFORM

De eerste waterscooter om te chillen op het water, met het grootste zwemplatform in de klasse. Vlak, stabiel en comfortabel; kortom, ideaal voor opstappen, loungen en je voor te bereiden op treksport. Creëer nog meer ruimte door het achterzadel te verwijderen.

ONMISBAAR OP UW SEA-DOO

LIMITED-PAKKET

Geeft u een schat aan exclusieve extra's, zoals een waterscooterhoes, een USB-poort, een uitneembare waterdichte tas, een veiligheidsset en een exclusief kleurenschema Plus een dieptemeter, watertemperatuurmeter, high-performance VTS en meer.

ONGEËVENAARD COMFORT

MODULAIR ERGOLOCK-ZADEL

Het smalle zadel plaatst uw knieën dichter bij elkaar in een natuurlijke vaarpositie, terwijl het getrapte zadelontwerp meer zijdelingse steun en stabiliteit biedt aan u en uw passagiers. Plus, het afneembare achterzadel geeft u nog meer ruimte om te chillen, of om van de zon of een picknick te genieten.

REVOLUTIONAIRE STABILITEIT

ST³ ROMP

Of u nu met hoge snelheid woelig zeewater bedwingt, ligt te chillen in een baai of simpelweg van langszij opstapt, de bredere romp biedt de beste stabiliteit in deze klasse dankzij een laag zwaartepunt en een verbeterd rompontwerp.

INGENIEUZE BERGRUIMTE

DIRECT TOEGANKELIJKE BERGRUIMTE VOOR

Al uw spullen onder handbereik. De eerste bergruimte voor met directe toegang in deze klasse; wordt geopend door simpelweg het stuur omhoog te trekken. Je hoeft er niet voor op te staan. Het is de slimste waterbestendige bergruimte die we ooit in een waterscooter hebben toegepast, en die alle ruimte biedt voor uw volgende avontuur.

SNEL. GEMAKKELIJK. VEILIG.

BERGRUIMTE ACHTER MET LINQ-SYSTEEM

Extra bergruimte achter is nu mogelijk met het veilige Quick-Attach LinQ snelmontagesysteem. Hiermee bevestigt u gemakkelijk een brandstofcaddy en een tas, of een koelbox aan de achterzijde van uw waterscooter met behulp van twee handige, geïntegreerde bevestigingspunten.

MUZIEK AAN BOORD

BLUETOOTH AUDIOSYSTEEM

Het eerste volledig geïntegreerde waterproof audiosysteem in deze klasse veraangenaamt het varen, waar u ook gaat. Met 100 Watt totaal systeemvermogen, volledig waterproof, Bluetooth connectiviteit, en externe playbackbediening om ervoor te zorgen dat u te allen tijde de perfecte soundtrack aan dek hebt.

HOUD HEM DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Een waterdicht bergvak met geïntegreerde USB poort*. Apparaten zoals uw GSM of actiecamera zijn daarmee te allen tijde opgeladen en gebruiksklaar - veilig opgeborgen in een stootabsorberend, waterdicht bergvak.

*alleen standaard op Limited modellen

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

TOURING-KENMERKEN

Geniet tijdens het toeren de hele dag van deze standaard kenmerken: een groot bergvak aan de voorzijde, toegankelijk vanaf uw zitplaats. Verstelbaar stuur, slow-mode cruise-control en een opstapladder voor puur comfort. 

KIES UW VERMOGEN

2 MOTOROPTIES

Kies uit twee krachtige motoren, beide voorzien van de Advanced Combustion Efficiency technologie. De Rotax 1500 HO ACE met 230 pk of de opwindende Rotax 1630 ACE met 300 pk voor nog betere acceleratie.

KOM EERDER TOT STILSTAND EN MEER MOEITELOOS AAN

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

*Op basis van interne tests van BRP.

KIEZEN UIT 4 MODI PASSEND BIJ UW VAARSTIJL

Intelligent Throttle Control

Volledig nieuw digitaal display die bestuurders intuïtieve toegang biedt tot informatie over het voertuig en de vaarmodi (Cruise, Sport, Ski en ECO). -De automatisch dimmende achtergrondverlichting en de grote display, evenals grote digitale cijfers en letters, zorgen voor beter zicht tijdens het varen.

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

345,1 cm

LENGTE

345,1 cm

B

BREEDTE

125,5 cm

BREEDTE

125,5 cm

L LENGTE : 345,1 cm
B BREEDTE : 125,5 cm
draagvermogen

3

motor

Rotax 1500 HO ACE (GTX Limited 230) / Rotax 1630 ACE (GTX Limited 300)

romp

ST3-romp - Stabiel en voorspelbaar

Kleur LIQUID GREY METALLIC AND EQUESTRIAN BROWN WITH SOUND SYSTEM

ACCESSORIES & RIDING

GEAR

LIVE THE COMPLETE SEA-DOO EXPERIENCE

gtxltd