radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GTX Limited

DE NORM VOOR TOURING EN PRESTATIES

Kleuren
  •  

Met het grootste zwemplatform in de sector en een afneembare zitting kun je met de GTX modellen relaxen of genieten van een picknick. Met muziek van het Bluetooth audiosysteem* en extra bagage, zoals een koeler, worden je dagen op het water onvergetelijk. * Optie bij de GTX 230 en accessoire bij de GTX 170
Vanaf

21.099 €
Vraag een offerte aan
motor

Rotax 1630 HO met turbocompressor

inhoud brandstoftank

70 l

aantal personen

3

WOONKAMER AAN BOORD

GROOT ZWEMPLATFORM

De eerste waterscooter om te chillen op het water, met het grootste zwemplatform in de klasse. Vlak, stabiel en comfortabel; kortom, ideaal voor opstappen, loungen en je voor te bereiden op treksport. Creëer nog meer ruimte door het achterzadel te verwijderen.

ESSENTIEEL VAN SEA-DOO

LIMITED PAKKET

Exclusieve extra’s zoals een waterscooterhoes, USB-poort, organizer voor de opbergbak en exclusieve kleuren. Plus een dieptemeter, watertemperatuurmeter en nog veel meer.

ONGEËVENAARD COMFORT

MODULAIR ERGOLOCK-ZADEL

Het smalle zadel plaatst uw knieën dichter bij elkaar in een natuurlijke vaarpositie, terwijl het getrapte zadelontwerp meer zijdelingse steun en stabiliteit biedt aan u en uw passagiers. Plus, het afneembare achterzadel geeft u nog meer ruimte om te chillen, of om van de zon of een picknick te genieten.

REVOLUTIONAIRE STABILITEIT

ST³ ROMP

Of u nu met hoge snelheid woelig zeewater bedwingt, ligt te chillen in een baai of simpelweg van langszij opstapt, de bredere romp biedt de beste stabiliteit in deze klasse dankzij een laag zwaartepunt en een verbeterd rompontwerp.

INGENIEUZE BERGRUIMTE

DIRECT TOEGANKELIJKE BERGRUIMTE VOOR

Al uw spullen onder handbereik. De eerste bergruimte voor met directe toegang in deze klasse; wordt geopend door simpelweg het stuur omhoog te trekken. Je hoeft er niet voor op te staan. Het is de slimste waterbestendige bergruimte die we ooit in een waterscooter hebben toegepast, en die alle ruimte biedt voor uw volgende avontuur.

SNEL. GEMAKKELIJK. VEILIG.

BERGRUIMTE ACHTER MET LINQ-SYSTEEM

Extra bergruimte achter is nu mogelijk met het veilige Quick-Attach LinQ snelmontagesysteem. Hiermee bevestigt u gemakkelijk een brandstofcaddy en een tas, of een koelbox aan de achterzijde van uw waterscooter met behulp van twee handige, geïntegreerde bevestigingspunten.

MUZIEK AAN BOORD

BLUETOOTH AUDIOSYSTEEM

Het eerste volledig geïntegreerde waterproof audiosysteem in deze klasse veraangenaamt het varen, waar u ook gaat. Met 100 Watt totaal systeemvermogen, volledig waterproof, Bluetooth connectiviteit, en externe playbackbediening om ervoor te zorgen dat u te allen tijde de perfecte soundtrack aan dek hebt.

HOUD HEM DROOG EN OPGELADEN

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Een waterdicht bergvak met geïntegreerde USB poort*. Apparaten zoals uw GSM of actiecamera zijn daarmee te allen tijde opgeladen en gebruiksklaar - veilig opgeborgen in een stootabsorberend, waterdicht bergvak.

*alleen standaard op Limited modellen

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

KENMERKEN VOOR TOURING

De hele dag rondtouren met deze standaard kenmerken: verstelbare stuurkolom, snelheidsregelmodus en lage-snelheidsmodus en een opstapladder voor puur comfort.

KIES JE VERMOGEN

KRACHTIGE MOTOR

Rotax 1630 HO ACE motor met turbocompressor en Advanced Combustion Efficiency-technologie voor betere acceleratie.

KOM EERDER TOT STILSTAND EN MEER MOEITELOOS AAN

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

*Op basis van interne tests van BRP.

VOLLEDIG DIGITALE METER

7,6 INCH BREED DIGITAAL DISPLAY

Het digitale display biedt bestuurders een betere gebruikerservaring bij het veranderen van modus of het zoeken van voertuiginformatie. Het heeft ook een automatische dimmende achtergrondverlichting die een goed zicht garandeert bij elk soort licht. Het grotere scherm, maar ook de grote digitale cijfers en letters, zorgen voor een beter zicht tijdens het rijden.   

EXCLUSIEF VOOR SEA-DOO

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

Specificaties

L

LENGTE

345,1 cm

LENGTE

345,1 cm

B

BREEDTE

125,5 cm

BREEDTE

125,5 cm

L LENGTE : 345,1 cm
B BREEDTE : 125,5 cm
motor

Rotax 1630 HO met turbocompressor

inhoud brandstoftank

70 l

aantal personen

3

Kleur LIQUID GREY METALLIC AND BEACH BLUE METALLIC WITH AUDIO SYSTEM

ACCESSORIES & RIDING

GEAR

LIVE THE COMPLETE SEA-DOO EXPERIENCE

gtxltd