radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

iTC

Met Intelligent Throttle Control kunnen vier verschillende vaarmodi worden ingesteld.

ECO™ MODE:

Met deze exclusieve Sea-Doo vaarmodus realiseert u een 46% geringer brandstofverbruik omdat automatisch de meest zuinige vermogensafgifte wordt bepaald.

CRUISE-MODUS

Instellen en vergeten. Dankzij deze activiteitsspecifieke modus kunt u uw vaarsnelheid aanpassen voor kruisen, trekken, varen in een zone met een snelheidsbeperking en meer.

TOURING- & SPORTMODI

Ongeacht uw vaarstijl kunt u eenvoudig verschillende soorten gaskleprespons kiezen passend bij uw activiteit.

SKI-MODUS:

Trek altijd de perfecte lijn, telkens opnieuw. Als berijder beschikt u over vijf verschillende acceleratieprofielen voor een perfecte start en het aanhouden van een constante snelheid, zodat boarders zich optimaal op het perfectioneren van hun moves kunnen concentreren.