radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

De volgende generatie Sea-Doo

Ontworpen voor het leven op zee

De nieuwste Sea-Doo modellen zijn opnieuw ontworpen voor hoe u vaart en beschikken over meer bruikbare ruimte, superieure stabiliteit, makkelijk toegankelijke opbergruimte en een uitstekend klinkend audiosysteem. Strek uw benen, vaar op woelig water, neem meer snacks mee en speel uw muziek harder af. Dit is immers uw Sea-Doo ervaring.

CONFIGUREERBAAR. COMFORTABEL. BAANBREKEND.

Ruimte te over

Het nieuwste ontwerp met de comfortabele, modulaire 3up-zadelindeling en het handige, grote zwemplatform maakt chillen net zo leuk als rondvaren.

Bij rust. Bij snelheid. Altijd constant.

Diepgewortelde stabiliteit

Ons meest stabiele platform op woelig water bepaalt de standaard in de markt. Dus of u nu stil ligt in een baai of met hoge snelheden vaart, deze Sea-Doo modellen voelen stabiel en zeker aan. Zelfs met drie opzittenden of als iemand opstapt, blijft de stabiliteit behouden.

Handig. Toegankelijk. Functioneel.

Slimmere bergruimte

Al uw spullen binnen handbereik. De eerste bergruimte vóór met directe toegang in deze klasse; wordt geopend door simpelweg het stuur omhoog te trekken. U hoeft er niet voor op te staan. Bovendien kan ook extra opbergruimte achter worden gecreëerd met het veilige LinQ™-snelbevestigingssysteem.

Geïntegreerd. Bluetooth. Waterdicht.

Geluid? Check.

Berijd de waterscooter zoals u dat wilt met het BRP Premium audiosysteem. Met één swipe op het eerste af fabriek-gemonteerde, volledig waterdichte Bluetooth‡-audiosysteem op de markt creëert u uw eigen sfeer. Terwijl u op een SPARK-model vaart, kunt u nu ook naar muziek luisteren met het nieuwe draagbare BRP-audiosysteem.