radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

GEBOUWD VOOR AVONTUUR

BAANBREKEND NIEUW PLATFORM

Het leven aan boord is volledig veranderd door ruimte om te relaxen, baanbrekende stabiliteit, doordachte opbergruimte en een Bluetooth-audiosysteem om je volgende avontuur nog intenser te maken. Dit is de volgende generatie Sea-Doo.

CONFIGURABEL. COMFORTABEL. BAANBREKEND.

WOONRUIMTE AAN BOORD

Met de comfortabele, modulaire 3up-zadelindeling en een handig en groot zwemplatform wordt door het nieuwe ontwerp relaxen net zo leuk is als rondvaren.

BIJ RUST. BIJ SNELHEID. ALTIJD CONSTANT.

BAANBREKENDE STABILITEIT

Met de comfortabele, modulaire 3up-zadelindeling en een handig en groot zwemplatform wordt door het nieuwe ontwerp relaxen net zo leuk is als rondvaren.

HANDIG. TOEGANKELIJK. FUNCTIONEEL.

DOORDACHTE BERGRUIMTE

Al je spullen binnen handbereik. De eerste opbergruimte voor met directe toegang op de markt wordt eenvoudig geopend door het stuur op te tillen. Je hoeft niet meer te staan. Bovendien kan extra opbergruimte achter worden gecreëerd met het veilige LinQ-snelbevestigingssysteem.

GEINTEGREERD. BLUETOOTH. WATERDICHT.

MUZIEK AAN BOORD

Berijd de waterscooter zoals jij dat wilt met het nieuwe BRP Premium audiosysteem. Met één veeg van een vinger op het eerste af fabriek gemonteerde, volledig waterdichte Bluetooth‡ audiosysteem op de markt creëer je je eigen sfeer. Je kunt je telefoon bewaren in het waterdichte, schokvrije vakje en deze zelfs opladen met de USB-poort.