radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

 

 

WAT IS UW SEA-DOO-ERVARING?

Net buiten de kust wacht uw nieuwe leven, dat eindeloze spanning, avontuur en vrijheid met zich meebrengt. We zien de dingen een beetje anders hier. Dat zult u zeker ook doen. En het maakt niet uit of u nu in Miami, Madrid of Melbourne woont, een Sea-Doo-ervaring is altijd wel voor u weggelegd. Ontdek de Maori-rotstekeningen, surf over een eindeloze golf, relax en chill in de zon. Ha! U kunt zelfs een goudmakreel vangen! Houdt u van de grote blauwe oceaan, dan heeft u nog meer plezier door op een Sea-Doo erop uit te gaan.

REC - LITE

Als plezier het enige doel is dat u nodig heeft, maak dan eens een ritje op de SPARK en beleef echte sensatie.

RECREATIE

De multifunctionele duizendpoot die op het water alles kan wat u nooit voor mogelijk hebt gehouden.

TOURING

Beleef de mooie Sea-Doo-ervaring, of u nu langs de kust vaart of een opknapbeurt van uw kade uitvoert.

PRESTATIES

Beleef de Sea-Doo-ervaring in een hogere versnelling met een waterscooter die niet alleen op het water vaart, maar ook kan scheuren.

SPORTVISSERIJ

Ga lekker vissen en voeg een snufje avontuur en een scheutje spanning toe. U heeft zoiets nog nooit eerder meegemaakt.

TREKSPORT

Ontspan en houd u goed vast. Dit model is gemaakt om voort te trekken en kan dat als geen ander.