radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Start hier

In het kader van onze aandacht voor uw veiligheid, leveren we bij elke nieuwe waterscooter een gebruikershandleiding en een veiligheids-DVD. We raden u dringend aan deze handleiding en de DVD aandachtig te lezen en te bekijken voordat u gaat varen. Lees ook aandachtig:

.    Alle aan het product bevestigde labels

.    Alle van toepassing zijnde wetten en regels

.    De veiligheidstips van Sea-Doo

Veiligheid is van het allergrootste belang wanneer u gebruikmaakt van een waterscooter. U, alle waterwegen en de rechten van andere gebruikers van vaartuigen zijn voor ons belangrijk. Door een aantal eenvoudige regels te volgen kan iedereen in harmonie van het water genieten. De adrenaline door de aderen voelen stromen is niet alleen leuk, het houdt ook een verantwoordelijkheid in.