radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

STOP NOG SNELLER

ERGOLOCK-SYSTEEM

GEAVANCEERDE ERGONOMIE

ROMPEN

INNOVATIEF DESIGN

ROTAX MOTOREN

LEGENDARISCH VERMOGEN

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL (iTC)

4 VAARMODI

KRAS-EN STOOTBESTENDIG LICHTGEWICHT MATERIAAL

POLYTEC

Dit innovatieve materiaal reduceert het gewicht van de waterscooter om ook met kleinere motoren topprestaties te kunnen leveren, en om ook door kleinere auto's te kunnen worden getrokken. Bovendien is de gekleurde rand beter bestand tegen krassen dan glasvezel.

EFFICIËNTE, COMPACTE BETROUWBAARHEID

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Eveneens exclusief voor Sea-Doo is het gesloten koelcircuit (CLCS), dat van koelvloeistof gebruik maakt om de motor op de ideale bedrijfstemperatuur te houden. Anders dan bij concurrenten, voorkomt deze technologie dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt. Dit zorgt voor grotere betrouwbaarheid, een langere levensduur en meer gemoedsrust. CLCS, dat als dure upgrade op traditionele binnenboordmotoren wordt aangeboden, is standaard op alle Sea-Doo modellen.