radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Ons verhaal

SEA-DOO®: DE LEIDER OP HET GEBIED VAN PLEZIER OP HET WATER VOOR HET HELE GEZIN

Sea-Doo zet zich als marktleider volledig in om ultiem plezier op het water te bieden. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn waterscooters van Sea-Doo toonaangevend binnen de branche. De lijst van primeurs blijft maar groeien en al onze prestaties hebben slechts één doel: al onze klanten een onvergetelijke en prettige ervaring op het water bieden.

 

En nu hebben we de best mogelijke waterscooterervaring nog verder verbeterd met onze revolutionaire iControl®. Dit is 's werelds meest geavanceerde waterscootertechnologie en biedt een ongeëvenaarde mate van controle op het water. Het systeem biedt een massa primeurs voor wat betreft waterscooters: het eerste en enige remsysteem op het water, het eerste echte veersysteem op een waterscooter, een getrapt rompontwerp en een echte neutraalstand. Het heeft ook de meest geavanceerde gasregeling op een waterscooter, dit alles in combinatie met onze legendarische BRP Rotax®-motor die speciaal is ontworpen voor gebruik op het water.

 

INNOVATIEF SINDS 1942

Sinds de oprichting van het merk in 1942 door J.-A. Bombardier staat onze naam voor kwaliteit en creativiteit. Dankzij zijn pioniersgeest, die voortleeft in zijn bedrijf, zijn we blijven groeien en hebben we steeds weer grenzen weten te verleggen. Op dit moment houden 6.500 mensen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië deze traditie levend via onze recreatieve voertuigen en motoren.

 

Bij BRP staan innovatie en passie centraal bij alles wat we doen, bij onze producten en onze merken. Deze waarden komen tot leven in de technologie en het ontwerp van al onze producten, of het nu onze Sea-Doo-waterscooters, de Ski-Doo®- en Lynx®-sneeuwscooters, onze Rotax-motoren, de Can-Am® ATV's, onze side-by-side-voertuigen, onze Spyder® roadsters of onze Evinrude®-buitenboordmotoren betreft. Ze hebben één gemeenschappelijke missie: onze klanten de ultieme ervaring op het gebied van gemotoriseerde sport bieden.