radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

HET VERSCHIL DAT SEA-DOO MAAKT

Ontdek waarom Sea-Doo de Nr. 1 onder de waterscootermerken in de wereld is.

DE BEST VERKOCHTE WATERSCOOTER1
 

We hebben veel bereikt in de afgelopen 50 jaar. En we zijn nog maar net begonnen

ALS EERSTE MET INNOVATIES OP DE MARKT

Exclusief remsysteem voor gebruik op het water, gesloten koelcircuit (CLCS), Quick-Attach LinQ snelmontagesysteem en andere technologieën ontworpen om grenzen te verleggen en de vaarervaring veilig, gemakkelijk en plezierig te maken.

DE LAAGSTE PRIJS

 

Met de laagste instapprijs op de markt - 20% lager dan de concurrentie2 — plezier op het water is nu bereikbaarder dan ooit.

ONOVERTROFFEN ZUINIGHEID
 

Sommige Sea‑Doo modellen hebben een brandstofverbruik dat 30% lager is dan de directe concurrent.3

INGENIEUZE BERGRUIMTE 

Innovatieve opbergoplossingen op al onze modellen, zoals het nieuwe Quick-Attach LinQ snelmontagesysteem voor het snel bevestigen van uitrusting en het nieuwe bergvak aan de voorzijde, toegankelijk vanaf uw zitplaats - een primeur in deze klasse.

0-96 KM/UUR IN 3,8 SEC4
 

Toonaangevend op de markt dankzij vaareigenschappen die je hart sneller doen kloppen.

BEKROOND DOOR DE U.S. COAST GUARD 

Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond vanwege het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en heeft daarnaast tal van design-awards in de wacht gesleept.

6 KEER ACHTEREEN WERELDKAMPIOEN

Race-geïnspireerde ergonomie en rompontwerp heeft de RXP‑X 6 wereldtitels opgeleverd. Onze performance machines hebben een belangrijke voorsprong dankzij het winnend DNA dat al onze modellen met elkaar delen.

1 Op basis van marktgegevens en schattingen door BRP.
2 Bron: Website van de fabrikant Prijzen kunnen verschillen afhankelijk van productspecificatie.
3 Op basis van interne tests van BRP en informatie van websites van fabrikanten.
4 Op basis van interne tests van BRP van de 2016 RXP-X 300.