radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Boten 2012 en verder

Onlangs heeft BRP de beslissing genomen om te stoppen met de productie van boten. We weten hoezeer u gehecht bent aan de tijd die u doorbrengt op het water.

Hoewel we geen nieuwe Sea-Doo boten meer zullen bouwen, doen we er alles aan zodat u nog jarenlang kunt blijven genieten van uw boot. We blijven onze dealers ondersteunen met technische ondersteuning, en zorgen voor naleving van het garantiebeleid.

Ook houden we alle nodige onderdelen op voorraad, zodat onze serviceverlening intact blijft voor klanten. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met uw erkend BRP Sea-Doo dealer.